Fatcom.ro

Compania care administreaza site-ul www.fatcom.ro, este Fatcom Impex SRL,si este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 31207.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Fatcom Impex SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate".

www.fatcom.ro poate detine informatii despre d-voastra (informatii oferite prin completarea formularului de inregistrare sau prin completate pe mail). Aceste informatii includ: nume si prenume, adresa, numere de telefon, adresa email si si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care se utilizeaza de catre d-voastra produsele si serviciile noastre.
 
www.fatcom.ro poate utiliza aceste informatii doar pentru procesarea comenzilor si a cererilor d-voastra, oferirea de produse/servicii si/sau promotii, facturare, solutionarii cererilor/sugetiilor/reclamatiilor facute de d-voastra, realizarea de date statistice.
 
www.fatcom.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Conform acestora aveti urmatoarele drepturi, la solicitarea d-voastra sa:
  • va confirmam prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • sa rectificam, actualizam, blocham sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu sunt conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • sa incetam, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • sa incetam expedierea de mesaje promotionale;
  • dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris Fatcom ImpexT SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office(@)fatcom.ro. www.fatcom.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.