Mai jos se regaseste Regulamentul privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.fatcom.ro.

Site-ul www.fatcom.ro este proprietatea SC Fatcom Impex SRL, cu sediul in loc. Livada de Bihor CFNDF 110, nr topo 134, cod postal 417349, jud Bihor, CUI RO 52298, J05/2288/1992, numit in continuare "Vanzator". Persoanele care utilizeaza siteul vor fi numite in continuare "Cumparator" sau "Utilizator". 

Utilizarea site-ului ( accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie acordul implicit de acceptare a "Termenilor si conditiilor"  enumerate in acest document si a Politicii de Confidentialitate, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acestea.

Fatcom Impex SRL depune toate eforturile in vedea imbunatatirii serviciilor sale. In consecinta, informaÈ›iile prezentate pe siteul www.fatcom.ro au caracter informativ, orice informatie de pe acest site poate fi oricand modificata. SC Fatcom Impex SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni alte site-ului sau, fara o notificare prealabila a persoanelor ce il utilizeaza. "Cumparatorii" au acces permanent la "Termenii si conditiile" pentru utilizarea serviciilor si pentu a le putea consulta in orice moment. Deasemenea exista posibilitatea ca informatia, descrierile produselor sa fie incomplete, dar "Vanzatorul" va face eforturi de a prezenta informaÈ›iile cele mai relevante si cat mai corecte, pentru ca produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziÈ›ionat.

Fotografiile, sloganurile, textele, imaginile, precum si lucrarile care sunt integrate in acest site sunt proprietatea Fatcom Impex SRL si/sau a furnizorilor sai si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop nu este permisa.

In limitele legale, nu suntem responsabili si nu oferim nici o garantie in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea siteului sau pentru nici o dauna cauzata de utilizarea siteului. Acest site poate contine link-uri sau directionari catre alte siteuri ale unor oameni, companii sau organizatii si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de cele prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc). Fatcom Impex se va stradui sa furnizeze informatii cat mai corecte si mai exacte, dar nu suntem responsabili pentru preturi eronate sau descriere eronata a produselor ce pot surveni din alicatia noastra electronica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final acceptat, cel discutat cu operatorii nostrii la confirmarea comenzii. 

Utilizand site-ul www.fatcom.ro declarati in mod implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere si constituie un acord implicit de respectare a "Termenilor si Conditiilor" enumerate mai sus cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, "Cumparatorul" este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care "Vanzatorul" isi derulează operatiunile.

 Comenzile pentru lubrifianti, unsori, alte fluide, se fac prin doua modalitati.

         "Cumparatorii" care detin cont si parola, care au deja incheiat un "Contract de vanzare-cumparare", se vor loga din dreapta sus a paginii principale sau din meniul "Comenzi magazine." Din acelasi meniu, vor completa sortimentele dorite si pentru finalizare vor apasa butonul "Trimitere comanda". Vor receptiona un mail de confirmare de primire comanda cu un numar de comanda.

          "Cumparatorii", care nu detin cont si parola, vor intra in meniul "Uleiuri", vor selecta produsele si cantitatile dorite, iar la finalizare vor apasa butonul cu cosul de cumparaturi din dreapta meniului sau pe butonul "Comenzi" si vor finaliza prin apasarea butonului "Trimite comanda". Vor receptiona un mail de confirmare de primire comanda cu un numar de comanda dupa care vor fi sunati de un operator pentru stabilirea detaliilor (confirmarea pretului, disponibilitatii, pretului transportului).

Produsele care nu au pret, se pot trimite in acelasi mod si vor fi considerate ca o "Cerere de oferta", urmand ca un operator sa contacteze utilizatorii si sa ofere informatiile referitoare la produs (pret, disponibilitate etc).

"Vanzatorul" va emite catre "Cumparator" o factură pentru produsele livrate, obligatia "Cumparatorului" fiind să furnizeze toate informaÈ›iile necesare emiterii facturii conform cu legislaÈ›ia în vigoare.

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.fatcom.ro, beneficiază de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Modalitatile de plata, pentru cei cu cont si parola, sunt conform contractului comercial (OP, BO, CEC), iar pentru ceilalti "Cumparatori" vor fi numerar sau ramburs, in functie de zona geografica si de preferintele lor.

Preturile nu contin valoarea transportului. Ele contin valoarea transportului doar daca se afla in aria de distributie a "Vanzatorului", lucru care va fi agreat intre cele doua parti la confirmarea telefonica a comenzii.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, "Vanzatorul" este obligat sa anunte "Cumparatorul" de termenul estimat de finalizare a livrarii.

Politica de retur. Conform Ordonantei 130/2000, "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi ÅŸi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". "Cumparatorul" poate denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier. Dreptul de renuntare se aplica doar persoanelor fizice, nu si persoanelor juridice.

Politica de retur este urmatoarea: 

1. Cumparatorul va trimite pe mail pe adresa office(@)fatcom.ro o cerere cu subiectul "Cerere retur produse comanda nr. din data " (se va specifica numarul comenzii) si in mail se va specifica datele Cumparatorului: numele si prenumele si adresa de email folosita la inregistrarea comenzii, numarul si data emiterii facturii si optional daca se doreste cauzele/motivele care au dus la aplicarea politicii de retur.

2. Cererea de retur va fi aprobata doar daca procedura de la punctul 1 este completa si daca produsul/produsele indeplineste urmatoarele conditii: sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa fie in ambalajul original, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, fara urme de utilizare.

3. Dupa sosirea produsului/produselor, acestea vor fi verificate de catre noi si se va constata daca se poate aplica sau nu "Politica de retur" pentru ele. Verificarea si constatarea se vor face pe baza celor scrise la punctul 1 si 2 din "Politica de retur".

4. Rezultatele finale de constatare, vor fi trimise Cumparaorului pe email in 48 ore lucratoare de la primirea produselor.

5. Pentru produsele care indeplinesc cerinetele de la punctul 1 si 2 din "Politica de retur", vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou, specificat in comanda initiala a "Cumparatorului". In cazul in care din anumite motive produsul nu mai e disponibil se poate inlocui cu un produs similar de valoare mai mare prin achitarea diferentei de catre ""Cumparator" sau daca produsul va fi de valoare mai mica prin rambursarea diferentei catre "Cumparator".

Nota: Cheltuielile de transport al produsului/produselor revine in sarcina "Cumparatorului" sau in sarcina "Vanzatorului" daca acesta a livrat alt produs decat cel specificat in comanda.

La coletele care prezinta deteriorari vizibile, "Cumparatorul" este rugat sa refuze receptia lor.

 

 Comunicarea, opiniile despre produse/servicii, sugestii, reclamatii se pot face la adresele de email de pe site sau la secÈ›iunea "contact" prin "Formular de contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. "Vanzatorul" are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii personalului care administreaza acest site.

 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.